Projekted: az életed

Kedvenceim a youtube világából :)

2018. január 17. 16:52 - PMPM

Megtaláltam a témát, amiről röviden tudok írni! :D Az előző írásaimban nem voltam túl kedves, ami az internet népét illeti. Azt hiszem a rosszallásom egyfelől abból fakad, hogy azért ez mégiscsak egy iparág, nézettséget kell csinálni, meg like-okat szerezni. És hát vannak olyan tartalmak, amik inkább hozzák a kattintásokat, meg olyanok is, amik kevésbé. . . De! Magam is meglepődtem, hogy egy-egy bejegyzés végiggondolása, strukturálása, majd megírása mennyire időigényes. (Főleg ha az ember kétszer csinálja egy írásával meg ugyanazt. . .mint tudjuk. . .khm. . . :D) Szóval, ezen töprengve arra jutottam, hogy teljesen megértem azokat, akik ebbe komolyan időt és energiát fektetnek, és a követők számosságán és a rajongók pozitív visszajelzésein túl valami egyéb nyereséget is szeretnének visszakapni.

Gondolom, az egyetlen amit magunkért tehetünk, az az okos szelektálás!  :)

Nekem két ilyen életmód youtubert sikerült kiszemezgetnem a tömegből. Ők ketten mindig színt tudnak hozni a hétköznapjaimba, segítettek és segítenek - ismeretlenül is - megértenem a bennem zajló életmódváltással kapcsolatos folyamatokat. Plusz szuper kaja ötleteket lehet begyűjteni tőlük. Főleg, amikor este van, éhes vagy, és fogalmad sincs, mit kéne enni. Velem ez gyakran megesik edzés után (mert valamelyik másik dimenzióból probálom visszarángatni magam a jelenbe a konyhasztalnál ülve). :D

Kezdem a sort egy magyar hölggyel, akit legtöbben Numbava Tündinek ismernek (YouTube: Tündi Gazdag). Őt azért kedvelem, mert teljesen reálisan látja az életet, annak minden esendőségével, kihívásával együtt. Így leginkább egy tudatos, a céljainknak és lehetőségeinek megfelelő (időszakosan szigorúbb, máskor megengedőbb) életmód kialakítására invitál mindenkit. A videói arra is jó példát mutatnak, hogy életszervezésileg hogyan lehet okosan megoldani az életmódváltást, majd annak fenntartását. Nyílván nem vehető át tőle sem egy az egyben minden, (az én munkám sajátosságai sem teszik lehetővé ezt), de jó alapokat ad, amire már mindenki tud építeni. Ő az, aki szépen megkomponálja a salátát, amíg lefotózza, utána ellenben azt is megmutatja, hogyan lehet azt normálisan megenni egy vájlingból. :D Értitek, azok a fránya realitások. ;)

És zárom is rögtön Dani Spies-zel, aki önmagát Health, Wellness, & Weight Loss Coach-nak titulálja, és ennek megfelelően nem csak főzős videókat készít, hanem az életmódváltás és a fogyás pszichológiai vonatkozásaval is foglalkozik. Szimpatikus benne, hogy könnyen érthető, és mindig vannak olyan praktikák vagy kérdések, amit azonnal ki lehet próbálni, vagy el lehet töprengeni rajta. A recept ötleteiben nincs semmi ördöngősség, főzzél szezonális termékekből, néhány hozzávaló összekombinálásával, egyszerűen. (YouTube: Clean & Delicious)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://projektedazeleted.blog.hu/api/trackback/id/tr1913582833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása